Barnehagestevnet 2019

FOREDRAGSHOLDERNE | OVERSIKT ARBEIDSGRUPPER | PRESENTASJON ARBEIDSGRUPPERPROGRAM | PÅMELDING | OM BERGEN | BILDERKONTAKT

HJERTELIG VELKOMMEN TIL BERGEN I MAI

Programmet for dagene

FOREDRAGSHOLDERE:

BJØRG LOBBEN RØED - Muligheter og utviklingsperspektiver i Steinerpedagogikken – En vei til livskompetanse

Innleder og foredragsholder lørdag

Bjørg Lobben Røed er født i 1956. Er utdannet biodynamiker og steinerpedagog ved Rudolfsteinerseminariet Järna i Sverige. Startet Aurora steinerbarnehage i 1990 og er fortsatt eier og styrer der. Undervist perioder ved Steinerhøyskolen i Oslo. Styreleder i Steinerbarnehageforbundet fra forbundet ble stiftet i år 2000 til 2015. Vært medforfatter av to steinerpedagogiske planer. Brenner for en levende steinerpedagogikk.

LIV TORUNN GRINDHEIM -  Å være til stades og samtidig i rørsle, eit forsøk på å sette ord på motsetningsfulle krav til medarbeidarar i barnehagar

Liv Torunn Grindheim

Liv Torunn Grindheim er tilsett som førsteamanuensis på Høgskulen på Vestlandet. Ho har lang erfaring frå arbeid som barnehagelærar i barnehage, og har arbeida i barnehagelærarutdanninga, campus Bergen, sidan 2005. Ho har doktorgrad frå Senter for Norsk barndomsforsking ved NTNU: Kvardagslivet til barneborgarar - ein studie av barn si deltaking i tre norske barnehagar. Ho forskar på Vilkår for barns utforsking, Leik og Berekraftig utdanning i barnehage og barnehagelærarutdanning.

LINE LANGAARD SOLBERG og BENTE CHRISTENSEN STRAND - Det særlig sensitive barnet i barnehagen

Line Langaard Solberg er adjunkt og NLP-trener. Hun har privat praksis i Oslo som tanketrener for barn og ungdom. Line har ti års klinisk praksis med barn og ungdom som har skolerelaterte utfordringer.
Bente Christensen Strand er adjunkt og jobber i spesialpedagogisk team i Ringerike kommune. Hun har mange års erfaring som pedagogisk leder i barnehage og som lærer i barneskolen.

HVORDAN VELGER JEG ARBEIDSGRUPPE?

Kryss av for ønsket arbeidsgruppe i påmeldingen for hver deltaker. Oversikt over arbeidsgruppene finner du HER. nærmere beskrivelse av arbeidsgruppenen HER

MATALLERGIER OG PREFERANSER
Har du matallergier eller andre preferanser vedrørende mat så skriv det inn i påmeldingsskjema under.

Vi setter opp tre kategorier:

1. Har du alvorlige matallergier? Hvilke? Tåler du spor?
2. Ønsker du vegetar- eller veganmat
3. Ønsker du glutenfritt

Angående overnatting: ønsker du å bo på hotell utover konferansen må dette avtales direkte med hotellet. LENKE til hotellet og telefonnummer: + 47 5554 3000

Fra torsdag 2. mai 2019 kl. 15.00