Hjertelig velkommen til lærerstevne i anledning steinerpedagogikens 100 års jubileum, 20. og 21. september i Oslo;

MOT NYE HORISONTER!

Steinerpedagogikken feirer 100 år og vi åpner for tidenes største lærerstevne - det er plass til alle som vil delta! Vi er takknemlige for å få bruke lokaler på Steinerhøyskolen, Steinerskolen i Bærum, Rudolf steinerskolen i Oslo, Steinerskolen på Nordstrand og Ljabruskolen.

Hvor går ferden de neste 100 år? Hva er umistelig og hva bør fornyes i steinerpedagogikken? Hvordan påvirker vi samfunnet rundt oss og hvordan påvirker samfunnet oss? Vi har laget et stevne som møter de ønskene og behovene skolene har meldt inn, og som samtidig tar opp spørsmål og utfordringer skolen står i idag, og utfordringer vi vil møte i årene fremover. Vi har satt opp et rikt utvalg av grupper man kan delta i; samtalegrupper om fremtidens steinerskole, arbeidsgrupper med kunstneriske- og praktiske øvelser, grupper delt i trinn og ulike fag, grupper for spesialpedagogikk, sosialpedagogikk, fådelt skole, videregående, grønn skole og hjem-skole samarbeid.

Du deltar på to arbeidsgrupper i løpet av stevnet, og det et mangfold grupper å velge i. 8 - 15 grupper samles på samme skole og har en felles innledning. Hvilken gruppe du velger, styrer hvilken innledning du får. Her har vi valgt ut tema for innledningene som kan være et bakteppe for det videre arbeidet i gruppene. Innledere blir; Stein Førde, Anne-Mette Stabel, Henrik Holm, Erik Marstrander, Ove Jakobsen, Anna Trede og Christian Wilbers.

Vi har også laget et sosialt program med store muligheter for nye vennskap, nye kontakter, inspirasjon og moro. 

PROGRAM

Stevnet finner sted fredag 20. september kl.11 - 22 og lørdag 21. september  kl.10 - 22. Stevnet foregår på flere hus med foredrag, arbeidsgrupper og felles lunsj. Fredag kveld møtes alle deltakerne til festmiddag i Folkets hus med underholdning og boklansering av jubileumsboken ”Mitt skip er lastet med...”

Lørdag blir det foredrag gruppevis, arbeidsgrupper og stor festforestilling i Oslo Konserthus som avslutning på årets stevne!

Se hele programmet her

Når påmeldingen er over, setter vi sammen grupper, inneldere og lokaler etter antall på de ulike gruppene. Da får du tilsendt informasjon om hvor du skal møte og hvilke foredrag som blir holdt på ditt hus.

GRUPPER

Når du melder deg på stevnet må du huske å krysse av for et andrevalg i tilfelle gruppen du helst vil være med i må avlyses.

Du velger en gruppe for fredag (med andrevalg) og en gruppe for lørdag (med andrevalg).

Se beskrivelse av gruppene her

Grupper som har gjennomstrykning i påmeldingen, er fulltegnet og kan ikke velges.

MATALLERGIER OG PREFERANSER

1. Har du alvorlige matallergier? Hvilke? Tåler du spor?
2. Ønsker du veganmat (uten melk, fisk, kjøtt og egg).
3. Ønsker du glutenfritt?

INNKVARTERING

Vi har inngått en bedriftsavtale med Thon hotels, rabatterte rom kan bestilles via denne linken

For manuell pålogging: thonhotels.no

Firmanavn: Steinerskoleforbundet

Kundenummer: TB32238

First Hotels: firsthotels.com kundekode: FHFBD

Andre rimelige alternativer

Cochs pensjonat 

Smarthotels 

Ellingsens pensjonat 

Airbnb 

PRIS

Stevneavgift er 3600 kr, inkludert billetter til festmiddag og forestilling i Oslo Konserthus. Påmeldingen er bindende. Eventuell avbestilling må skje innen påmeldingsfristen. Skolene er fri til å erstatte deltakere som ikke kan delta på kurset. Deltakeravgiften vil etter påmeldingsfristen ikke refunderes.

 

Velkommen!

Informasjon

Sted
Tid
Fra fredag 20. september 2019 kl. 11.00
Til lørdag 21. september 2019 kl. 22.00
Påmeldingsfrist
Mandag 2. september 2019 kl. 22.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}